Dashboard | +Follow
Like A Paradise
# aku rindu kita yang dulu :'( #
Wednesday, 2 November 2011 • 04:34 • 3 comments

assalamualaikum , hey guys :)
hari ni aku na ckp yang aku rindu kawan aku yang duluuuuuu :'( rindu sangat sangat ! kenapa skrg smua da brubah ? kenapa lepas aku kluar hospital smuanya brubah sekelip mata ? kenapa skrg kawan aku da ta mcm dlu  ? kenapa ? kenapa dan kenapaaaaaaaaaaaa ??! aku rindu dorg yg lama :'( ya Allah , tlonglah ya Allah , kembalikan KAMI YANG LAMA :'( aminnnnnnn :') hm , dlm hal ni aku tana slahkan sesiapa tapi aku na korg tawu yg aku rindu korg sgt sgt :'( kenapa kita ta mcm dlu ea ? dlu kita slalu gelak sama sama , mrayau sama sama , kongsi msalah sama sama , nangis sama sama , smuanya sama sama kan ? kenapa tidak skrg ? knapa bnda tu dah hilang ?


aku syg korang sgt sgt tawu taaaaaa ! :'( aku na kita mcm dlu . aku harap kita bule kmbali mcm dlu :'( kita da mcm isi dgn kuku kan ? dah mcm adik bradik . bila aku prlukan korg , korg msti ada , bila korg prlukan aku pun , aku msti ada . tpi skrg , aku ada ke aku tade ke , mcm sama je bgi korg ? kenapa ? sbb si dia dah mmpengaruhi korg ? hm :'( knapa bnda ni bule trjadi ? knapa bnda ni dtg kat kita ? mungkin ada org cmburu tgk kita ! FARAH , AZIE "ILOVEYOU , IMISSYOU" :'( aku na kita mcm duluuuu . tlong lah , aku ta snggup na tgk kita mcm ni . korg mcm da kena pukau tawu ? smpai aku pun korg mcm nmpak ta nmpak je :'(


utk farah , first of all , myra na mintak maaf klo apa yg myra ckp ni buat farah sakit aty or ta puas aty ngn myra . okay syg ? iloveyou ! hm , farah , myra rindu na brgurau ngn farah , rindu na bahasakan diri ni myra dan bukan aku bila brckp :") myra rindu tu smua yayang :'( farah da tawu kan nape kita ta mcm dlu ? hmm , sorry syg sbb myra buat farah ngis tadi , sorry sgt sgt , myra ta tahan lgi na tgk kita terus mcm nie , tu sbb myra luahkan kat farah :'( myra rindu na kongsi msalah dgn farah , myra rindu na nyanyi ngan farah , myra rindu na gelak mcm org gila dgn farah , myra rindu tu smuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( tadi myra da face to face ngan farah kan yg kita da ta mcm dlu ? farah pun sedar sbenarnya tapi farah rasa serba salah na ckp kan ? hm , tapelah syg , skrg kita dah tawu puncanya . farah dgr ni , I MISS YOU SO MUCH SAYANG :'( thanks luangkan masa utk dgr luahan hati myra nih :') iloveyoudamnmuch SAHABAT :'') mmuah <3


utk azie pulak , myra na mntak maaf klo slama kita kenal , azie ada ta suka prangai myra okay syg ? sorry sgt sgt taw , biasalah , kita mnusia , ta lari dari buat salah kan ? hm , azie , azie na tawu ta , myra rindu azie jugak ? kita 3 org kan da mcm adik bradik kan ? tetiba bnda ni jdi kat kita brtiga , huhhuuu :'( sedih sgt taw ! myra rindu sgt sgt na kacau azie , na buat azie gelak , na tgk azie buat lawak , na tgk azie gelakkan lawak bodoh yg myra buat . sumpah myra rindu tu smuuaaaaaa ! :'( ingat tak kita slalu lepak kat toilet brtiga ? tpi kenapa skrg ta lagi ? kenapa skrg prgi mana mana bukan brtiga lgi ? knapa klo ada mslah or ada story kita ta brcerita tiga org lagi ? hm , myra rindu bnda tu :'( kita slalu jerit sama sama , buat itu , buat ini smua sama sama kan ? knapa tidak skrg ? hmmm , i miss you so much azieeeeeee :'( sumpah rindu sgt sgt . myra harap kita bule kmbali mcm dlu ea syg ? myra rindu KITA yg duluu :'') em , iloveyoudamnmuch SAHABAT :'') mmuah <3


aku na nyanyikan korg lagu , dgr ye sygku :) 

apa pun yang terjadi
ku kan selalu ada untukmu
janganlah kau bersedih 
coz everythings gonna be okay :')

satu lagi lagu , dengar ea :')

aku ingin engkau selalu 
hadir dan temani aku
di setiap langkah yg meyakini ku
kau tercipta untukku 
sepanjang hidupku :')

jum kita tgk pic :) aku rindu sangat kat korg :'( 

sorry kualiti ta berapa bagus . cermin kotor :)
hey miss A and miss F , imissthismoment :') 

with farah sayang :) iloveyou taw baby , ingat tak kita bertiga masa ni ? azie tlong amek pic ni , huhu . rindu sangat sangat :')


with azie sayang :) rindu time nih , masa nih kita mrayau sama sama kan ? rindu :') iloveyou dear :)


kalau korang na tawu , ini dua orang sy punya ye , jgn amek okay ? kami sahabat selamanya :) 11111 forever <3


ini senior yg paling baik pernah aku kenal , bila aku ada msalah aku crita kat dy and dy lah yg slalu ada bila aku sedih or pape jela kan.korang ta payah tawu lebih lebih. hehe . aku farah n azie paling rapat ngn dy . ktorg anggap dy mcm kakak sndri je lor :) kak piqa , iloveyou n thanks for evrything okay sis ? simpan knangan kita brsama , klo da kluar skolah jgn lupakan kami bertiga n kawan kawan yg lain okay :) i'll miss you <3 thanks sudi jdi pndengar setia kami :') goodluck for stpm <3


em , okay lah , aku rasa tu je kot . da penat menaip ni , hehe , aku na ckp utk kali terakhir . I MISS YOU MISS A AND MISS F . I MISS YOU SO MUCH ! MMUAAAHHH :* tc guys , loveyou. mmuah , tata <3

Labels:


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im *ur name*. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


::PLAYLIST::


Back to past