Dashboard | +Follow
Like A Paradise
#ibuku, idolaku#
Wednesday, 14 December 2011 • 00:29 • 0 comments

assalamualaikum , hey guys :)
hari ni aku na kongsi ngan korang satu bnda yang menarik tertarik kau mmg debomb . *opps maaf , over plak . hehehe . okay okay , truskan yaw :) ha , aku na kenalkn korg dgn ibu aku . hoyeh hoyeh , kenapa ttiba aku na kenalkan ? jyeah ! aku na kenalkn ibu aku sbb beliau idola aku :) korang ada idola ? ha , mstilah ada kan ? hee . knapa aku pilih ibu aku sbgai idola aku ? hm , mstilah .. ibu aku kan hebat . supermak gituuuu . hahaha . *jgn mrh buuuu , mmuah !

okay now kita mulakan kesahnya okay ? al kisahhhh .... haha . hm , ibu aku sangat aktif lo . beliau mrupakan ibu yang baik . *aummm . ibu mithaliii , *woww . ibu yang penyayang , *rawrrr . ibu yang tuuutt , ibu yangg tiiittt dan ibu yg tooottt . hahaha . sorry sorry , merepek pulak . actually , aku jdikan ibu aku idola aku sbb aku sgt suka cara beliau :) apa caranya ? hm , pnjang critanya . hahaha . aku mlas pulak na gtawu apa cara beliau yang aku suka . hewhew 

em , okay , kita mulakan yaw . haha * bru na mulakan crita . hm , nama ibu aku Fatimah Salleh . salleh tu bukan nama beliau yaw , tu nama bapak beliau . haha . aku mlas na letak binti ke bin ke sbb klo Fatimah Binti Salleh mcm ta sdap bunyinya . Fatimah Salleh gak yg sdap . haha . beliau berumur 47 tahun :) *dah tua siket lah . haha . tapi muka muda . ehem , awet muda wokkk *sape tana puji ibu sndri kan ? haha . lntak korang ah na ckp apa , ada aku kesah ? weee. okay , smbunggg . dilahirkan pada 14 may :) beliau dilahirkan di Melaka Bandaraya Bersejarah :) beliau seorang yang sgt aktif dalam bola jaring bgitu juga olahraga :) tapi paling aktif bolah jaring lah :) paling tinggi pencapaian beliau ialah menjadi pemain negara . okay tepuk tngan siket :D

beliau dah pergi Hong Kong , Australia , India , London , Scotland lgi kat mana eh ? lupa plak -.-' tmpat tmpat yg aku ckp ni beliau prgi sbb ada game kat sana . best kan ? na sgt jadi mcm ibu :') trbaik lahhh ! ibu aku ni prnah jdi plari pecut kot . tapi aku ta ingat smpai mana dah , kbangsaan ke , ngeri ke , daerah ke , skolah ke . hahaa . dah la abaikan pasal olahraga okay :) ibu aku skrg masih aktif dlm bola jaring . beliau juga mrupakan coach ngeri mlaka , jabatan jabatan kerajaan , industri industri , skolah skolah , lgi apa ? haha , asyik lah lupa aku nih . dah la tu , aku kongsi yg mana aku ingt . haha . em , best kan jdi ibu aku ?

ibu aku ni mula aktif sejak umur beliau 14 tahun . semasa 24 tahun , beliau telah menjadi pemain negara :) tepuk tngan lagi . haha . eh beliau pernah main untuk piala world cup :) okay yg ni tepuk tngan dgn pnuh smngat . hehe . tu lah pncapaian paling tinggi :)  yg tu Malaysia dpt no 20 kot . alaa , world cup kot . tu pun da kira okay kn ? :) em , ibu aku ckp , kat India , Malaysia dpt no 2 , kat Darwin no 4 n yang lain ibu aku pun dah ta ingat . haha . Darwin tu kat Australia :) hm , apa lagi aku na tulis ni ? da penat pulak . smpai situ jela kot :) jum kita tgk gmbar okay ? bru best ^_^


alahai , ni kat mana eh ? haha . aku pun lupa na tnya ibu lah . aku rasa ni kat Australia kot ;) *main hentam je ni , jgn prcaya :) haha , rock ta ibu aku ? hoyeh , rmbut mhal tu ;)

yang ni pun aku ta tawu kat mana . em , ibu aku dgn kawan dy :) dorg kira bestfriend lah :)

yang ni pemain Malaysia :) carilah ibu aku :) hee . da lama dah gmbar ni ^_^ Malaysia trbaik lah ^_^

gambar ni mereka baru lepas lawan ngan mana tah . haha *apa pun ta bule ah . smua aku ta tawu . haha . em nmpak ibu aku ? ibu aku krus je kan ? haihhh :p

jyeah , skirt trangkat , alo tomey tomey . haha . GS tu ibu aku :) ni lawan india kot . kot lah . ta pasti . haha :DD

maaf , gmbar ni tak jelas sangat :) tapi still bule nmpak mummy i kan ? weeee :D 

jyeah ! GA itu ibu aku :) ibu aku mmg main posisi GS , GA , GK or GD kot :) tapi position pling best GS n GA lah :) 

ha , kan aku dah kata , tak GA , GS , GD msti GK :) 

wow , sngat lama ini surat khabar . hahaha . ayah aku yg simpan :) syg punya pasal ^_^ em , dlu bila ibu aku ada game , ayah aku msti susah payah dtg na tgk :) *sweetnya mereka :') em , rmbut ibu sgt mnarik lah dlu -.-' comel sgt. weee :D

ni gmbar yang terakhir :) cpt cari ibu aku . hehehe . trbaik lah pemain Malaysia :)

tu je yang mmpu aku kongsikan untuk hari ni . hehe . aku harap korang ta bosan dgn apa yg aku kongsikan :) ehem ehem , aku ada idola . kau ada ? klo ada , story lah :) em , gmbr gmbr ni smua aku dpt dri album ibu aku :) banyak lagi gmbr tapi takan na kongsi kat korg smua tu kan ? haha , na tgk meh dtg rumah . haha . okay lah , smpai sini je kot . akhir skali aku na ckp , 'IBUKU , IDOLAKU :)' tc guys , loveyou , takecare , mmuah <3

Labels:


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im *ur name*. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


::PLAYLIST::


Back to past