Dashboard | +Follow
Like A Paradise
#sayang plus rindu mereka#
Friday, 2 December 2011 • 08:14 • 3 comments

assalamualaikum , hey guys :)
aku na jerit kuat kuat ni , aku na jerit 'AKU RINDU SANGAT KAT KORANG'.. ha kau , bergegar dunia . haha *nmpak benau menipunya . hm , sape 'KORANG' yg aku mksudkn ? ha , 'korang' yg aku mksudkan tu kwn aku lah . kecik , farah , azie , amoy , qyna , pika , gie n denin :) rindu sgt sgt kt dorg smua nih ! rindu sgt na nyanyi lagu ni ngn dorg smua "bawaku kemana saja kau suka , timur barat selatan atau utara" hehe . klo korang na tawu , ktorg suka nynyi lagu ni smpai stu skolah bule dgr . haha . suka aty ktorg lah kan ? skolah bapak ktorg . hahaha :DD


ktorg jgk akn merayau satu skolah kalau ckgu ta msuk . haha . pergi sana , pergi sini , pergi sinun . hehe . best best . smbil tu menggatal ngn junior . haha . alamak , kntoi pulak c(; tpi aku tak kot . mmber aku je yg jmpa adk angkat dorg . hahaha :DD ktorg slalu lepak kt tndas lpastu buat kecoh . haha . kdg kdg klo ada junior na msuk tndas , ktorg kena kan dorg . smpai dorg ta jd na msuk . haha . ksian . sorry la dek , ktorg saje je na memain :) ktorg suka gak buat kecoh kat kantin . alahai , bosan lah klo diam je kan ? klo na diam msuk library ah . eh tpi kat library pun ktorg buat kecoh . cane tu ? hee ;)


em , ktorg hope , next year dpt junior yg sgt bagus lah . this year junior byk nau cari pasal . em , maaf ye adik adik smua . tpi tak smua junior mcm tu . ada gak junor yg okay . yg ta okay tu g lah okay kn diri tu ye cik adik :) ktorg jgk harap tawun depan dpt ckgu yg sgt okay . this year punya ckgu okay . ktorg nak ckgu yg ajar ktorg this year , ajar ktorg next year . tlong lah . huhu .*sorry ayat tonggang langgang. hewhew . em , aku sgt mlas na menaip . kita tgk gmbar jum ? :) sbelum tu aku na ckp , ni smua mmber aku . jgn pernah pecah belahkan ktorg :) kami forever okay !










































ha , da puas tgk ? hee, sweet kn kami smua ? kami bukan lesbian taw . kami saling mnyayangi . hewhew . ktorg mmg suka kiss kiss . mmuah mmuah . kiss pipi okay :) alaa , ktorg da mcm adik bradik . so tadehal lah na cium pipi ni smua .  jgn jlous . kau ada kawan cmnih ? okay klo tade , jgn jlous n jgn marah :) hee . aku syg gila kt dorg smua . please lah jgn cuba cuba na ptuskan prsahabatan kami . huhu . okay lah . da ngntuk le pulak -.-' tc guys . loveyou! mmuah :* tata <3

p/s : kecik , farah , azie , qyna , amoy , pika , gie n denin . aku syg korang ketat ketat! michuuuu . mmuahhhh :* amoy , happy bcoming syg <3

Labels:


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im *ur name*. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


::PLAYLIST::


Back to past