Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Sorry :|
Thursday, 31 May 2012 • 14:52 • 0 comments

Hi awak sorry update tanpe permission :) *tak segan 
Firstly nak cakap sorry sebab lambat sangat nak edit blog awak , 
sorry gile *Serba salah kayyyy :(
Then , thanks hari tu hang even pun sakit hati awak buat macam tuuuuu:P
Tapi suke :) Awak tahu tak saye dengar cerite pasal awak ? Kay buat buat tahu je la :) Die tu Die ni Die tu Die ni ,Yang saye tahu kak Dyra je ken ? Sokay la gemuk :) Saye malas nak cerite dekat awak lagi laaa :|
Tapi terpakse sebab saye tak suke , kesian dekat saye ? Takpe tak penting pun .
Tapi kak DYRA , kesian die okayyyy :) *Perihatin ni
Kay saye bukan ape pun kannnnn ? *Honest
Kay jadi fs je pun kan ? Okayokayokay , lepas die die die die die :)
Lupe awk kan peramah , Kay la malas nak cakap banyak
Hati pedih mate sakit telinga aummmm pedas dengar :(

Sincerely:Aryanie nazari

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im *ur name*. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


::PLAYLIST::


Back to past