Dashboard | +Follow
Like A Paradise
#period pain#
Wednesday, 6 June 2012 • 19:37 • 0 comments



assalamualaikum, hye guys :( 
aku tak tahu nak cakap apa, aku just nak cakap yang perut aku sakit sangat :'(
semalam tak bule tidur sebab tahan sakit. 
aku rasa macam nak telan ubat tu banyak banyak taw :(
semalam makan dua biji tapi tak ada kesan apa apa pun.
nampak sangat ubat tu mmg tak berkesan untuk aku :'(
sakit weyh, aku kuatkan diri je ni. jalan terbongkok bongkok mcm
nenek kebayan :'D sakit punya pasal kannnnnn :'(
tidur pulak kena menonggeng. haiyooo, mmg best lah period pain ni :')
mcm mcm aksi aku buat sampai along aku tanya kau dah kenapa menari malam malam ni.
hahaha, tu lah, dy lelaki, tak tahu apa apa. so, kau tolong diam eh long! fang mau? :D
okay lah take care guys, loveyou mmuahhhh <3

Labels:


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im *ur name*. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


::PLAYLIST::


Back to past