Dashboard | +Follow
Like A Paradise
#kerja seni SPM 2012#
Monday, 11 June 2012 • 01:09 • 0 comments


Assalamualaikum , hye guys :)

29 June ni aku kena hantar semua bahan bahan seni weyh :(
haih, awalnya :( *padahal dah lama cikgu suruh buat. Tadi ada lah jugak aku siapkan 
kerja tu sikit. hm :(risau pulak, tadi mula mula aku nak lukis turtle kat kasut aku.
Tapi bila pk balik dah ramai lah budak kelas aku lukis turtle.Pastu aku tukar nak lukis ikan 
emas.Bila aku tnya cikgu, cikgu cakap "nak lukis biar ikut TAJUK" yelah, tajuknya
HIDUPAN LAUT, bukan HIDUPAN DALAM KOLAM kan ?? 
Ikan emas bukan duduk dalam laut. Haih, last minute aku tukar tadi, 
aku amik keputusan utk lukis kuda laut. Actually cikgu memang suruh aku 
lukis kuda laut. Aku je yang tak nak sebab bagi aku susah. Bak kata cikgu
"HIDUP JANGAN NAK SENANG JE" so aku pun ikutlah
apa kata cikgu :) Ada betulnya apa yang cikgu cakap tu :)
insyaALLAH semuanya okay nanti ! sama sama doakan taw! sayang korang lah!

Labels:


xoxo, The Shining Star
#period pain#
Wednesday, 6 June 2012 • 19:37 • 0 comments



assalamualaikum, hye guys :( 
aku tak tahu nak cakap apa, aku just nak cakap yang perut aku sakit sangat :'(
semalam tak bule tidur sebab tahan sakit. 
aku rasa macam nak telan ubat tu banyak banyak taw :(
semalam makan dua biji tapi tak ada kesan apa apa pun.
nampak sangat ubat tu mmg tak berkesan untuk aku :'(
sakit weyh, aku kuatkan diri je ni. jalan terbongkok bongkok mcm
nenek kebayan :'D sakit punya pasal kannnnnn :'(
tidur pulak kena menonggeng. haiyooo, mmg best lah period pain ni :')
mcm mcm aksi aku buat sampai along aku tanya kau dah kenapa menari malam malam ni.
hahaha, tu lah, dy lelaki, tak tahu apa apa. so, kau tolong diam eh long! fang mau? :D
okay lah take care guys, loveyou mmuahhhh <3

Labels:


xoxo, The Shining Star
Sorry :|
Thursday, 31 May 2012 • 14:52 • 0 comments

Hi awak sorry update tanpe permission :) *tak segan 
Firstly nak cakap sorry sebab lambat sangat nak edit blog awak , 
sorry gile *Serba salah kayyyy :(
Then , thanks hari tu hang even pun sakit hati awak buat macam tuuuuu:P
Tapi suke :) Awak tahu tak saye dengar cerite pasal awak ? Kay buat buat tahu je la :) Die tu Die ni Die tu Die ni ,Yang saye tahu kak Dyra je ken ? Sokay la gemuk :) Saye malas nak cerite dekat awak lagi laaa :|
Tapi terpakse sebab saye tak suke , kesian dekat saye ? Takpe tak penting pun .
Tapi kak DYRA , kesian die okayyyy :) *Perihatin ni
Kay saye bukan ape pun kannnnn ? *Honest
Kay jadi fs je pun kan ? Okayokayokay , lepas die die die die die :)
Lupe awk kan peramah , Kay la malas nak cakap banyak
Hati pedih mate sakit telinga aummmm pedas dengar :(

Sincerely:Aryanie nazari

xoxo, The Shining Star
#ibuku, idolaku#
Wednesday, 14 December 2011 • 00:29 • 0 comments

assalamualaikum , hey guys :)
hari ni aku na kongsi ngan korang satu bnda yang menarik tertarik kau mmg debomb . *opps maaf , over plak . hehehe . okay okay , truskan yaw :) ha , aku na kenalkn korg dgn ibu aku . hoyeh hoyeh , kenapa ttiba aku na kenalkan ? jyeah ! aku na kenalkn ibu aku sbb beliau idola aku :) korang ada idola ? ha , mstilah ada kan ? hee . knapa aku pilih ibu aku sbgai idola aku ? hm , mstilah .. ibu aku kan hebat . supermak gituuuu . hahaha . *jgn mrh buuuu , mmuah !

okay now kita mulakan kesahnya okay ? al kisahhhh .... haha . hm , ibu aku sangat aktif lo . beliau mrupakan ibu yang baik . *aummm . ibu mithaliii , *woww . ibu yang penyayang , *rawrrr . ibu yang tuuutt , ibu yangg tiiittt dan ibu yg tooottt . hahaha . sorry sorry , merepek pulak . actually , aku jdikan ibu aku idola aku sbb aku sgt suka cara beliau :) apa caranya ? hm , pnjang critanya . hahaha . aku mlas pulak na gtawu apa cara beliau yang aku suka . hewhew 

em , okay , kita mulakan yaw . haha * bru na mulakan crita . hm , nama ibu aku Fatimah Salleh . salleh tu bukan nama beliau yaw , tu nama bapak beliau . haha . aku mlas na letak binti ke bin ke sbb klo Fatimah Binti Salleh mcm ta sdap bunyinya . Fatimah Salleh gak yg sdap . haha . beliau berumur 47 tahun :) *dah tua siket lah . haha . tapi muka muda . ehem , awet muda wokkk *sape tana puji ibu sndri kan ? haha . lntak korang ah na ckp apa , ada aku kesah ? weee. okay , smbunggg . dilahirkan pada 14 may :) beliau dilahirkan di Melaka Bandaraya Bersejarah :) beliau seorang yang sgt aktif dalam bola jaring bgitu juga olahraga :) tapi paling aktif bolah jaring lah :) paling tinggi pencapaian beliau ialah menjadi pemain negara . okay tepuk tngan siket :D

beliau dah pergi Hong Kong , Australia , India , London , Scotland lgi kat mana eh ? lupa plak -.-' tmpat tmpat yg aku ckp ni beliau prgi sbb ada game kat sana . best kan ? na sgt jadi mcm ibu :') trbaik lahhh ! ibu aku ni prnah jdi plari pecut kot . tapi aku ta ingat smpai mana dah , kbangsaan ke , ngeri ke , daerah ke , skolah ke . hahaa . dah la abaikan pasal olahraga okay :) ibu aku skrg masih aktif dlm bola jaring . beliau juga mrupakan coach ngeri mlaka , jabatan jabatan kerajaan , industri industri , skolah skolah , lgi apa ? haha , asyik lah lupa aku nih . dah la tu , aku kongsi yg mana aku ingt . haha . em , best kan jdi ibu aku ?

ibu aku ni mula aktif sejak umur beliau 14 tahun . semasa 24 tahun , beliau telah menjadi pemain negara :) tepuk tngan lagi . haha . eh beliau pernah main untuk piala world cup :) okay yg ni tepuk tngan dgn pnuh smngat . hehe . tu lah pncapaian paling tinggi :)  yg tu Malaysia dpt no 20 kot . alaa , world cup kot . tu pun da kira okay kn ? :) em , ibu aku ckp , kat India , Malaysia dpt no 2 , kat Darwin no 4 n yang lain ibu aku pun dah ta ingat . haha . Darwin tu kat Australia :) hm , apa lagi aku na tulis ni ? da penat pulak . smpai situ jela kot :) jum kita tgk gmbar okay ? bru best ^_^


alahai , ni kat mana eh ? haha . aku pun lupa na tnya ibu lah . aku rasa ni kat Australia kot ;) *main hentam je ni , jgn prcaya :) haha , rock ta ibu aku ? hoyeh , rmbut mhal tu ;)

yang ni pun aku ta tawu kat mana . em , ibu aku dgn kawan dy :) dorg kira bestfriend lah :)

yang ni pemain Malaysia :) carilah ibu aku :) hee . da lama dah gmbar ni ^_^ Malaysia trbaik lah ^_^

gambar ni mereka baru lepas lawan ngan mana tah . haha *apa pun ta bule ah . smua aku ta tawu . haha . em nmpak ibu aku ? ibu aku krus je kan ? haihhh :p

jyeah , skirt trangkat , alo tomey tomey . haha . GS tu ibu aku :) ni lawan india kot . kot lah . ta pasti . haha :DD

maaf , gmbar ni tak jelas sangat :) tapi still bule nmpak mummy i kan ? weeee :D 

jyeah ! GA itu ibu aku :) ibu aku mmg main posisi GS , GA , GK or GD kot :) tapi position pling best GS n GA lah :) 

ha , kan aku dah kata , tak GA , GS , GD msti GK :) 

wow , sngat lama ini surat khabar . hahaha . ayah aku yg simpan :) syg punya pasal ^_^ em , dlu bila ibu aku ada game , ayah aku msti susah payah dtg na tgk :) *sweetnya mereka :') em , rmbut ibu sgt mnarik lah dlu -.-' comel sgt. weee :D

ni gmbar yang terakhir :) cpt cari ibu aku . hehehe . trbaik lah pemain Malaysia :)

tu je yang mmpu aku kongsikan untuk hari ni . hehe . aku harap korang ta bosan dgn apa yg aku kongsikan :) ehem ehem , aku ada idola . kau ada ? klo ada , story lah :) em , gmbr gmbr ni smua aku dpt dri album ibu aku :) banyak lagi gmbr tapi takan na kongsi kat korg smua tu kan ? haha , na tgk meh dtg rumah . haha . okay lah , smpai sini je kot . akhir skali aku na ckp , 'IBUKU , IDOLAKU :)' tc guys , loveyou , takecare , mmuah <3

Labels:


xoxo, The Shining Star
#budak kecik pun tahu setia#
Thursday, 8 December 2011 • 02:37 • 0 comments

assalamualaikum , hey guys :)
hari ni aku na ckp kat korang yg budak kecik pun tahu setia lah weyh . haha . budak yg aku mksudkn ni baru 4 tahun . comel gila . dy jiran aku . tadi , sedara dy sruh aku tnya budak kcik ni dy suka sape . pstu aku tnya lah . nama bdk kcik tu syida :) 


me : syida, syida suka sape ?
syida : syida suka kiki. *kiki tu sdara syida,dorg slalu gaduh.
me : syida na kawen ngn dy ke ?
syida : aah (sambil buat muka comel)


pastu tetiba along aku mnyampuk ...


along : syida nak kawen ngn kiki ?
syida : iye lahhh...
along : syida kawen ngn along jela
syida : tak nak lah , syida na kiki je.


hahaha , comel kan ? korang tgk , budak kcik pun tahu setia meh . haha . tapi da besar aku ta tawu lah dy cam mana kan ? hope dy setia jugaklah . haha . :D tu je aku na kongsi . tc guys , loveyou , mmuah , tata <3

Labels:


xoxo, The Shining Star
#sayang plus rindu mereka#
Friday, 2 December 2011 • 08:14 • 3 comments

assalamualaikum , hey guys :)
aku na jerit kuat kuat ni , aku na jerit 'AKU RINDU SANGAT KAT KORANG'.. ha kau , bergegar dunia . haha *nmpak benau menipunya . hm , sape 'KORANG' yg aku mksudkn ? ha , 'korang' yg aku mksudkan tu kwn aku lah . kecik , farah , azie , amoy , qyna , pika , gie n denin :) rindu sgt sgt kt dorg smua nih ! rindu sgt na nyanyi lagu ni ngn dorg smua "bawaku kemana saja kau suka , timur barat selatan atau utara" hehe . klo korang na tawu , ktorg suka nynyi lagu ni smpai stu skolah bule dgr . haha . suka aty ktorg lah kan ? skolah bapak ktorg . hahaha :DD


ktorg jgk akn merayau satu skolah kalau ckgu ta msuk . haha . pergi sana , pergi sini , pergi sinun . hehe . best best . smbil tu menggatal ngn junior . haha . alamak , kntoi pulak c(; tpi aku tak kot . mmber aku je yg jmpa adk angkat dorg . hahaha :DD ktorg slalu lepak kt tndas lpastu buat kecoh . haha . kdg kdg klo ada junior na msuk tndas , ktorg kena kan dorg . smpai dorg ta jd na msuk . haha . ksian . sorry la dek , ktorg saje je na memain :) ktorg suka gak buat kecoh kat kantin . alahai , bosan lah klo diam je kan ? klo na diam msuk library ah . eh tpi kat library pun ktorg buat kecoh . cane tu ? hee ;)


em , ktorg hope , next year dpt junior yg sgt bagus lah . this year junior byk nau cari pasal . em , maaf ye adik adik smua . tpi tak smua junior mcm tu . ada gak junor yg okay . yg ta okay tu g lah okay kn diri tu ye cik adik :) ktorg jgk harap tawun depan dpt ckgu yg sgt okay . this year punya ckgu okay . ktorg nak ckgu yg ajar ktorg this year , ajar ktorg next year . tlong lah . huhu .*sorry ayat tonggang langgang. hewhew . em , aku sgt mlas na menaip . kita tgk gmbar jum ? :) sbelum tu aku na ckp , ni smua mmber aku . jgn pernah pecah belahkan ktorg :) kami forever okay !










































ha , da puas tgk ? hee, sweet kn kami smua ? kami bukan lesbian taw . kami saling mnyayangi . hewhew . ktorg mmg suka kiss kiss . mmuah mmuah . kiss pipi okay :) alaa , ktorg da mcm adik bradik . so tadehal lah na cium pipi ni smua .  jgn jlous . kau ada kawan cmnih ? okay klo tade , jgn jlous n jgn marah :) hee . aku syg gila kt dorg smua . please lah jgn cuba cuba na ptuskan prsahabatan kami . huhu . okay lah . da ngntuk le pulak -.-' tc guys . loveyou! mmuah :* tata <3

p/s : kecik , farah , azie , qyna , amoy , pika , gie n denin . aku syg korang ketat ketat! michuuuu . mmuahhhh :* amoy , happy bcoming syg <3

Labels:


xoxo, The Shining Star
# aku rindu kita yang dulu :'( #
Wednesday, 2 November 2011 • 04:34 • 3 comments

assalamualaikum , hey guys :)
hari ni aku na ckp yang aku rindu kawan aku yang duluuuuuu :'( rindu sangat sangat ! kenapa skrg smua da brubah ? kenapa lepas aku kluar hospital smuanya brubah sekelip mata ? kenapa skrg kawan aku da ta mcm dlu  ? kenapa ? kenapa dan kenapaaaaaaaaaaaa ??! aku rindu dorg yg lama :'( ya Allah , tlonglah ya Allah , kembalikan KAMI YANG LAMA :'( aminnnnnnn :') hm , dlm hal ni aku tana slahkan sesiapa tapi aku na korg tawu yg aku rindu korg sgt sgt :'( kenapa kita ta mcm dlu ea ? dlu kita slalu gelak sama sama , mrayau sama sama , kongsi msalah sama sama , nangis sama sama , smuanya sama sama kan ? kenapa tidak skrg ? knapa bnda tu dah hilang ?


aku syg korang sgt sgt tawu taaaaaa ! :'( aku na kita mcm dlu . aku harap kita bule kmbali mcm dlu :'( kita da mcm isi dgn kuku kan ? dah mcm adik bradik . bila aku prlukan korg , korg msti ada , bila korg prlukan aku pun , aku msti ada . tpi skrg , aku ada ke aku tade ke , mcm sama je bgi korg ? kenapa ? sbb si dia dah mmpengaruhi korg ? hm :'( knapa bnda ni bule trjadi ? knapa bnda ni dtg kat kita ? mungkin ada org cmburu tgk kita ! FARAH , AZIE "ILOVEYOU , IMISSYOU" :'( aku na kita mcm duluuuu . tlong lah , aku ta snggup na tgk kita mcm ni . korg mcm da kena pukau tawu ? smpai aku pun korg mcm nmpak ta nmpak je :'(


utk farah , first of all , myra na mintak maaf klo apa yg myra ckp ni buat farah sakit aty or ta puas aty ngn myra . okay syg ? iloveyou ! hm , farah , myra rindu na brgurau ngn farah , rindu na bahasakan diri ni myra dan bukan aku bila brckp :") myra rindu tu smua yayang :'( farah da tawu kan nape kita ta mcm dlu ? hmm , sorry syg sbb myra buat farah ngis tadi , sorry sgt sgt , myra ta tahan lgi na tgk kita terus mcm nie , tu sbb myra luahkan kat farah :'( myra rindu na kongsi msalah dgn farah , myra rindu na nyanyi ngan farah , myra rindu na gelak mcm org gila dgn farah , myra rindu tu smuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( tadi myra da face to face ngan farah kan yg kita da ta mcm dlu ? farah pun sedar sbenarnya tapi farah rasa serba salah na ckp kan ? hm , tapelah syg , skrg kita dah tawu puncanya . farah dgr ni , I MISS YOU SO MUCH SAYANG :'( thanks luangkan masa utk dgr luahan hati myra nih :') iloveyoudamnmuch SAHABAT :'') mmuah <3


utk azie pulak , myra na mntak maaf klo slama kita kenal , azie ada ta suka prangai myra okay syg ? sorry sgt sgt taw , biasalah , kita mnusia , ta lari dari buat salah kan ? hm , azie , azie na tawu ta , myra rindu azie jugak ? kita 3 org kan da mcm adik bradik kan ? tetiba bnda ni jdi kat kita brtiga , huhhuuu :'( sedih sgt taw ! myra rindu sgt sgt na kacau azie , na buat azie gelak , na tgk azie buat lawak , na tgk azie gelakkan lawak bodoh yg myra buat . sumpah myra rindu tu smuuaaaaaa ! :'( ingat tak kita slalu lepak kat toilet brtiga ? tpi kenapa skrg ta lagi ? kenapa skrg prgi mana mana bukan brtiga lgi ? knapa klo ada mslah or ada story kita ta brcerita tiga org lagi ? hm , myra rindu bnda tu :'( kita slalu jerit sama sama , buat itu , buat ini smua sama sama kan ? knapa tidak skrg ? hmmm , i miss you so much azieeeeeee :'( sumpah rindu sgt sgt . myra harap kita bule kmbali mcm dlu ea syg ? myra rindu KITA yg duluu :'') em , iloveyoudamnmuch SAHABAT :'') mmuah <3


aku na nyanyikan korg lagu , dgr ye sygku :) 

apa pun yang terjadi
ku kan selalu ada untukmu
janganlah kau bersedih 
coz everythings gonna be okay :')

satu lagi lagu , dengar ea :')

aku ingin engkau selalu 
hadir dan temani aku
di setiap langkah yg meyakini ku
kau tercipta untukku 
sepanjang hidupku :')

jum kita tgk pic :) aku rindu sangat kat korg :'( 

sorry kualiti ta berapa bagus . cermin kotor :)
hey miss A and miss F , imissthismoment :') 

with farah sayang :) iloveyou taw baby , ingat tak kita bertiga masa ni ? azie tlong amek pic ni , huhu . rindu sangat sangat :')


with azie sayang :) rindu time nih , masa nih kita mrayau sama sama kan ? rindu :') iloveyou dear :)


kalau korang na tawu , ini dua orang sy punya ye , jgn amek okay ? kami sahabat selamanya :) 11111 forever <3


ini senior yg paling baik pernah aku kenal , bila aku ada msalah aku crita kat dy and dy lah yg slalu ada bila aku sedih or pape jela kan.korang ta payah tawu lebih lebih. hehe . aku farah n azie paling rapat ngn dy . ktorg anggap dy mcm kakak sndri je lor :) kak piqa , iloveyou n thanks for evrything okay sis ? simpan knangan kita brsama , klo da kluar skolah jgn lupakan kami bertiga n kawan kawan yg lain okay :) i'll miss you <3 thanks sudi jdi pndengar setia kami :') goodluck for stpm <3


em , okay lah , aku rasa tu je kot . da penat menaip ni , hehe , aku na ckp utk kali terakhir . I MISS YOU MISS A AND MISS F . I MISS YOU SO MUCH ! MMUAAAHHH :* tc guys , loveyou. mmuah , tata <3

Labels:


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im *ur name*. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look her profile
« Exchange Link is open
« Anything here

Taggie Board


::PLAYLIST::


Back to past